Når der skal laves events, så kan det gøres på mange måder, hvad enten man ønsker at have events for sine kunder, events for sine medarbejder eller holde en fantastisk produktlancering. Dette kan gøres, hvor alle inviterede skal være aktive, hvilket skaber en perfekt ramme for et team building arrangement. Team building er noget, som man kan holde med både kunder og medarbejder, for det er vigtigt, at man knytter et stærkt bånd til begge. En meget aktiv og fantastisk sted at lave team building er på vandet, hvor der oftest dannes magiske oplevelser, som man ikke undgå.

Magiske og fantastisk team building

Disse magiske og ikke mindst fantastiske oplevelser kan man få, hvis man tager afsted med GoSail. Når man tager afsted med GoSail, så kommer man ud i situationer, som man ikke er vant til. Man skal nemlig ud på en båd, og her der ikke mange, som er vant til at befinde sig. Dette betyder også, at man kommer til at prøve noget, som man ikke lige er mest sikker i. Derfor skal man samarbejde, hvilket generelt er vigtigt, når man laver team building. Når man laver team building, så er der en række ting, som er vigtige:

  • Kommunikation
  • Planlægning
  • Gejst
Team building

Ovennævnte tre punkter er vildt vigtige, for at få en god dag på vandet, men også vigtige i hverdagen. Derfor kan man med fordel tage alt læringen fra dagens team building med i hverdagen, hvor man kan komme ud i lignende situationer. Denne form for firma team building er noget, som man ikke oplever andre steder, fordi der er kontant afregning, hvis samarbejdet ikke spiller. Derfor er det ikke blot vigtigt, at man kan snakke sammen om hvad der skal gøres. Det er også ekstremt vigtigt, at alle på holdet ved, hvornår man gør hvad. Så kan man nemlig planlægge, hvordan tingene skal gøres, så man får det bedste resultat. Sidst men ikke mindst, så er det også vigtigt, at man har den rette gejst. Til teambuilding aktiviteter er det vigtigt, at man kommer og er glad, for så bliver hele oplevelsen også bare god.

Reflektion efter team building

Når man reflekterer over dette team building arrangement, så vil man opdage, at alt det, som man har lavet på båden med GoSail, er noget man kan tage med hjem. Med dette skal der forstås, at man nu ved, hvad man skal gøre på arbejdet. For man lærer hurtigt, hvilken rolle man har, hvilket kan være meget sundt. Så kan man nemlig få lov til at blive bedre til det, som man måske er knapt så god til. Ser man på det mere lavpraktisk, så er det ikke blot ens arbejdsgang, som bliver forbedret af en omgang team building. Det har også noget at gøre med det sociale, som man ikke kan undgå på en arbejdsplads. Med GoSails teambuilding aktiviteter så får man nemlig også et bedre sammenhold, hvilket styrker virksomheden i høj grad. Når man er en sammentømret enhed, så arbejder man i fællesskab om et mål. Dette skaber mere succes, end det havde gjort, hvis man arbejde hver for sig.