KUNST - Art music events
16322
page-template-default,page,page-id-16322,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

KUNST

Kunst er for mange noget som kan være svært at beskrive, fordi det sætter gang i så mange tanker hos dem. Derfor skal man oftest lade folk synke ind i sig selv, og blive et med de tanker, som nu en gang overtager. Det kan være meget sundt, uanset hvad du fortolker ud fra det billede, skulptur eller hvad værket nu er. For når man begynder at fortolke, så sammenligner man det med ting og minder, som man tidligere har tænkt på. Dette er med til at bruge flere forskellige dele af hjernen, og pludselig føler du måske at nogle af dine sanser eller følelser kommer på spil. Det er ikke blot sundt at prøve, men det er også sjovt at se hvordan din hjerne arbejde, for den er konstant i gang, også selvom du bare ligger derhjemme på sofaen. Ikke at sige at den nogle gange laver mere end andre gang, for det gør det.
Kunst er ikke blot noget, som er godt at tænke over, det er nemlig også godt at bruge sin tid på at lave selv. For mange er kunst, noget som skal være smukt, men kunsten er, at man sætter tanker i gang. Kan du gøre dette hos nogen mennesker, så sørger du for at de bearbejder nogle problemstillinger og man kan jo kun drømmer om hvad det ender ud i. Så hvis du ønsker at lave noget, så gør det, spring ud i det. For du får også bearbejdet nogle tanker, og det har aldrig skadet at være kreativ, det burde alle prøve.

 

Find de rette autodele

Kan du godt lide at nørde med biler, og konstant tilføje nye seje dele til din egen? Så er kan du med fordel gå ind på performance-parts.dk, her kan du nemlig finde alt mellem himmel og jord i autodele. Hvadenten du ønsker at tilføje nye sportssæder eller en bestemt type folie – så kan du finde delene på siden.

Stilrent stel og service

Indenfor køkkenservice findes der en masse serier som kan minde om små kunstværker, og for nogen er de samlerobjekter fremfor brugbart service. Pillivuyt boulogne er en serie som udstråler fransk elegance, som man gerne vil anrette og servere for sine gæster på. Hos Koekkenverden har de et godt udvalg fra den populære serie.

Business tøj i høj kvalitet

Mangler du et par klassiske herre bukser ? så levere sunwill kvalitets produkter der er skræddersyet så de passer perfekt i pasformen.

Flotte figure og superhelte til børneværelset

Her finder du alle de kendte figure og superhelte indenfor disneys univers og lego sengetøj.

Kemiudstyr til skoler

Kemi er en kunstform som man skal være ekspert i, inden man begære sig ud i forskellige kemikalier. Der er desværre også mange gifte kemikalier i kemiens verden derfor kan pipetter være et godt værktøj.

Metalindustrien bære frugt i 2018

Industriens verden byder på mangeforskellige emner, alt lige fra plastic til metalbearbejdning. I 2018 forventes det at blive et utroligt godt år for industrien og vind industrien.

LUMINEX FANTASTISK BELYSNING

Luminex.dk er et professionelt belysnings firma med fokus på erhvervsbelysning. Har du en forretning, alt lige fra et bilhus til en dagligvare butik, så kan belysning gøre meget for bruger oplevelsen i din butik.

Metal industrien bærefrugt i 2018

Industriens verden byder på mangeforskellige emner, alt lige fra plastic til metalbearbejdning. I 2018 forventes det at blive et utroligt godt år for industrien og vind industrien.

MODERNE PLUS SIZE TØJ

Det kan til tider være svær at finde tøj der passer, og især hvis man har lidt store størrelser. Enten sider det godt men er grimt, eller også sidder det dårligt men tøjet er pænt. Med Juna rose blive dette ikke dit problem, da de har været i branchen i mange år, og har styr på både pasform, og et moderne og tidsløst design.

Kogende vand på få med det samme.

En kunst i sig selv kan det være at koge pasta eller ris når man er studerende og har ingen færdigheder i et køkken. En Quooker Armatur kan koge dit vand med det samme, så med et skub er dine pastaer igang med at koge.

4H.DK

Denne forening gør det let for dit barn at finde en “børnehobby“, her udvikles aktiviteter for dit bare så de kan finde den fritidsinteresse der interessere dem mest.

Renovering af huse, fra slidt til nyt maleri

Du kan finde mange tømrer rundt omkring i Danmark, dog er det ikke alle der specialisere sig i Renovering af eksisterende huse. Dette er en kunst i sig selv da man fornyer noget gammelt og slidt til noget helt nyt og flot. Du kan læse mere om projektet på Tømrer i fredericia.

GAMSTDANPLANT.DK

Grønne planter til kontoret er et stort begreb, dog hvis man sammensætter og vælger de rigtige får man en helt kunstform, og man kan mærke at man får et grønnere miljø.

Belysning her en kunst i sig selv.

Belysning er en vigtigt del af det at være menneske. Om det er til din bolig hvoraf man bruger strømskinner til at sætte sit lys op i, eller om det er udendørs havelamper så uden lys er der heller ingen kunst.

COVERBUTIK.DK

Coverbutik, er en del af Max99.dk I/S, som er et dansk ejet firma, der har eksisteret siden starten af 2013. Vores mål med Coverbutik.dk er, at holde priserne så konkurrencedygtige som overhovedet muligt.

Forbered dig på julen med brugskunst

Maileg nisser – Hos Moster’s skur kan du finde alt det du behøver af brugskunst. Forbered dig f.eks. på juletiden med nisser og andet slags julepynt, og kig ind på deres jule sektion.

Memoo.dk

Kunst kommer i mange former, dog er der en form der hele tiden ændre sig, og det er webdesign. Hos Memoo.dk kan du finde inspiration og god viden omkring hjemmeside design under deres blog.

Find det outfit der passer til dig

Fransa tøj – Nu kommer tiden for julefrokoster og andre fester snart, så nu ville være et godt tidspunkt at shoppe lækkert tøj. Det kan du gøre hos Fruenshus, som har alt det lækre modetøj en kvinde måtte have lyst til at eje.

Vælg den rette udsmykning

Forgyldt sølv – Udsmyk dig selv med de smukkeste smykker i denne rette kvalitet. Hos Helene Duffau finder du smykker til ethvert behov, hvor du kan vælge imellem mange forskellige kvaliteter som hvidguld, sølv eller rosaguld. Kig ind på deres butik idag, der er helt sikkert noget til dig.

Smykkedesign er et kunstværk!

Susanne Friis Bjørner – Et dansk smykke brand fra en kreativ designer som finder inspiration til hendes smykkedesigns fra alle verdenshjørner. Se det store udvalg af elegante smykker, med smukke edelstens og perler. Et ægte kunstværk fra en anerkendt dansk smykkedesigner!

Bukning af brusevægge eller ruder!

CNC Bukning – Den hurtigste løsning til en massebestilling er CNC bukning, på grund af dets høje effektivitet. Rolf Schmidt Industriplast udfører både kold- og varmbukning. Kontakt Rolf Schmidt allerede i dag, de står klar med professionel rådgivning om CNC bukning.

Gro din favorit buket i haven

Blomsterløg – Hos blomsterverden kan du købe dig fattig i alle verdens blomsterløg. Så hvis du er havemenneske og ønsker at opgradere dit eget sortiment, så er Blomsterverden helt sikkert noget for dig.

Match dit outfit med lækre smykker

Hos Pecani.dk kan du finde rigeligt med muligheder, for at opgradere dit outfit med lækre smykker. Blandt andet kan du finde et kæmpe udvalg af susanne friis bjørner smykker, som vil krydre ethvert look med masser af stil.

Sælg med kreative marketing videoer

Online er der masser af muligheder for at kunne fremme sit salg, hvor især Google og Facebook er hyppigt benyttede platforme. Vi har et lille tip til hvordan du kan fremme både awareness og salg endnu mere, ved at bruge godt content i form af video materiale. Hos Onekeystory laver de animationsvideoer som er informerende overfor den specifikke målgruppe, på en underholdende og fængende måde.