Kragejagt er en spændende og udfordrende jagtform! - Art music events
16497
post-template-default,single,single-post,postid-16497,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Kragejagt er en spændende og udfordrende jagtform!

Kragejagt er en spændende og udfordrende jagtform!

I Danmark er der mange, som jager bukken i foråret og tager på de fælles andejagter i efteråret. Derimod er der ikke mange, som vælger kragejagt, selvom der i nogle regioner kan være brug for en reel regulering i betanden. Går man på kragejagt for at lave en regulering i bestanden, så er man med til at skabe en bedre fauna, som kan gavne de andre bestande af vildt. En af årsagene til et fravalg af kragejagten kan være forbedredelsen, da du ikke blot skal have det rigtige tøj. Ved en andejagt skal du oftest blot fodre i løbet af efteråret, hvorimod kragerne er et mere kompliceret dyr at jage.

Kragejagt tips

Når man skal på kragejagt, så er der som nævnt mange ting, som man skal have planlagt inden start. Det er bl.a. meget vigtigt, at man har studeret kragernes ruter, da de benytter de samme ruter hver eneste gang. Ud fra disse ruter kan du sætte et skjul op, så du har større mulighed for et udbytte på jagten. Har du været på kragejagt, så er det vigtigt, at du studerer deres nye rute, da de vil lave en ny rute, fordi den gamle ikke var sikker.

Udover dit skjul som er en rigtig god ide at have, når du tager på jagt, så kan du med fordel også have camouflage på. Det skyldes at kragerne flyver over dit skjul og hurtigt ville kunne spotte dig uden din camouflage. Når du skal handle et sæt camouflage, så vil det kun komme til at matche en kort årstid, da du hurtigt vil komme til at skille dig ud, hvis du bruger et forkert sæt. Med andre ord er det vigtigt, at man har mange forskellige sæt, hvis man gerne vil have en succesfuld jagt.

Kragejagt
No Comments

Post A Comment