Som der med tiden er mere og mere fokus på at blive så grøn som muligt- i hvert fald i forhold til levemåder, så er den ide også begyndt at vokse på danskerne. Ideen om at have sine egne grønsager eller frugt i haven, har de sidste par år boomet. Men med blot lidt viden ved danskerne også godt, at være selvforsynende er et hårdt job og kræver at man sætter sin tid til det 100%. Det er ikke altid den helt ideelle ide for alle alligevel, når det kommer til stykket. Desuden er det også de færreste, der har et stort stykke land til rådighed.

Det bedste fra begge verdener

Men der er stadig en løsning på at leve det liv, som man allerede gør og samtidig kunne forsyne sig selv i en vis grad og ikke nødvendigvis eje en mark. Drivhuse er svaret på det. Drivhuse gør, at vi kan fortsætte vores liv, som de er. Stadig være lidt selvforsynende og ikke behøve at have en mark i baghaven.

Hvilke slags drivhuse findes der

Der findes drivhuse, der passer til de fleste behov. Både i forhold til størrelse, materiale, design og farve. Du finder ofte de helt basic drivhuse. De er med vinduer hele vejen rundt i plastik, har en skydedør og et par tagvinduer. Dette er et af de drivhuse, som er det, første vi tænker på, når der snakkes om selvsammen emne. Men der findes mange flere end det. Vil du gerne have noget, der er mere stabilt eller designmæssigt opfylder dine ønsker. Så er det intet problem.

Størrelse

Du kan få drivhuse fra 8m2 og helt op til 15m2. Så det er altså muligt at vælge netop den størrelse, som du ønsker. Det kan også være, at du slet ikke vil bruge dit drivhus til at dyrke grønt. Nogle bruger dem også som en slags udestue. Mulighederne er uendelige. Så vælg en størrelse baseret på, hvad du vil bruge det til.

Design

Når folk snakker om drivhuse, så ser vi oftest for os det klassiske gennemsigtige drivhus. Men drivhuse kan meget mere end det. De findes i forskellige varianter, så du kan få et, der passer lige netop din stil. Du kan få i forskellige farver, men forskellige bredder mellem glassene, med to skydedøre eller med et par tagvinduer.

Inden du går på jagt efter det perfekte drivhus, anbefaler vi, at du gør op med dig selv, hvad det skal bruges til, hvor det skal stå, så du ved, hvad størrelse du skal have og hvad stil du er til.