EVENTS - Art music events
16335
page-template-default,page,page-id-16335,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

EVENTS

Vi er så heldig i Danmark, for der findes en hel del events, som gavner både krop og sjæl. Der findes både gratis events og betalings events, så alt efter hvad du ønsker, så kan du altid finde på noget at lave, hvis du står og har en weekenden hvor du mangler noget at lave. Det er alt fra ekstremløb til et stort strikke event, og det er fordi der findes så mange forskellige hobbyer rundt omkring i det lille land. Vi har samlet nogle af dem, som vi føler kunne være spændende og relevante for den danske befolkning. Og der sker aldrig noget ved at overskride nogle grænser ved at komme ud til nogle events. Første gang du skal ud kan også være til et loppemarked, og så kan du ellers bare bygge på med flere og vildere events, når lysten ellers kommer dertil.

Alle de events som vi udvælger løbende, de kommer til at være længere ned af siden. Der kommer til at komme flere og flere løbende, hvilket betyder at du skal følge godt med, da nogle af disse events hurtigt bliver udsolgt. Det er fordi de er så populære, så det gælder om at være hurtigt på tasterene, når du skal bestille billet. Og når du så endelig har fået dig nogle billetter til nogle events, så kan det jo være, at du møder nogen, som er lige så interesseret i emnet ligesom dig. Og man ved jo aldrig om man så lige pludselig finder kærlighed eller en ven i verdensklasse, som kommer fra den anden af landet. Så se at få købt en billet til et event, for det gælder bare om at komme afsted!

Har du mærket symptomer på stress eller depression på det sidste, så kan du modarbejde de tendenser med daglig mindfulness træning. Center for livskunst afholder mindfulness kursus, hvor du lærer en lang række af mindfulness øvelser at kende, som hjælper dig med at finde glæden i livet igen. Efter kurset er du klar til at bekæmpe dine begyndende stress symptomer, så du igen kan være nærværende, glad og rolig i diverse omgivelser.

Vinsmagning

Vinsmagning – Hvis du har et firmaarrangement i nærmeste fremtid, så book en privat vinsmagning, hvor i kan få lov til at smage vine fra de bedste vingårde i Europa.

Maskinmesse – Kom til messe helt gratis, når Maskiner under Broen åbner op d. 22 august. Der kommer alt fra Anlægs maskiner til trykluftkompressorere. Super spændende Maskin og industrimesse hele weekenden fra d. 22-23 august.

Fotograf i Aarhus – Skal du have taget billeder af dit næste event så book en tid ved en professionel fotograf, der sikre dig kreative og gode billeder som kan bruges som marketing materiale. Kontant Arhus Fotografi allerede idag!

Facebook annoncering – Står dit firma foran et kæmpe event, men det halter lidt med tilmeldingerne. Så kunne annoncering på sociale medier være en god ting at investere i. Dette bureau er specialister i sociale medier, og kan hjælpe jer med at blive set noget mere derpå.

Event booking – Står jeres virksomhed foran et stort event, måske den årlige julefrokost for hele koncernen. Så ville det være en god ide at booke en kunstner som underholdning, og der finder du ikke et bureau med et større udvalg end Bifald.dk.

Selskabslokaler jylland –  Skal i holde en familiefødselsdag eller måske bare fejre noget med de nærmeste – så se med her. Gesten kro har skønne selskabslokaler du kan reservere og de laver dejlig kro mad til gode priser.

Skægolie – Kunne du godt tænke dig at komme til events omhandlende skønhedsprodukter, så bør du tjekke Ecooking ud. De holder seminarer rundt om i Danmark om deres økologiske hudpleje produkter, og produkterne spænder vidt fra jordnøddeolie til lækkert skægolie.

Minianlæg – Skal du til at holde en fest i weekenden, men mangler noget ordentligt udstyr til musikken. Så ville det være en god ide at kigge forbi Nbradio hvor du finder det bedste lyd på markedet, En ting du bør overveje er et af deres minianlæg, som er en stærkt undervurderet afspiller.