Art music events | KUNST
16322
page-template-default,page,page-id-16322,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

KUNST

Kunst er for mange noget som kan være svært at beskrive, fordi det sætter gang i så mange tanker hos dem. Derfor skal man oftest lade folk synke ind i sig selv, og blive et med de tanker, som nu en gang overtager. Det kan være meget sundt, uanset hvad du fortolker ud fra det billede, skulptur eller hvad værket nu er. For når man begynder at fortolke, så sammenligner man det med ting og minder, som man tidligere har tænkt på. Dette er med til at bruge flere forskellige dele af hjernen, og pludselig føler du måske at nogle af dine sanser eller følelser kommer på spil. Det er ikke blot sundt at prøve, men det er også sjovt at se hvordan din hjerne arbejde, for den er konstant i gang, også selvom du bare ligger derhjemme på sofaen. Ikke at sige at den nogle gange laver mere end andre gang, for det gør det.
Kunst er ikke blot noget, som er godt at tænke over, det er nemlig også godt at bruge sin tid på at lave selv. For mange er kunst, noget som skal være smukt, men kunsten er, at man sætter tanker i gang. Kan du gøre dette hos nogen mennesker, så sørger du for at de bearbejder nogle problemstillinger og man kan jo kun drømmer om hvad det ender ud i. Så hvis du ønsker at lave noget, så gør det, spring ud i det. For du får også bearbejdet nogle tanker, og det har aldrig skadet at være kreativ, det burde alle prøve.

 

COVERBUTIK.DK

Coverbutik, er en del af Max99.dk I/S, som er et dansk ejet firma, der har eksisteret siden starten af 2013. Vores mål med Coverbutik.dk er, at holde priserne så konkurrencedygtige som overhovedet muligt.

Forbered dig på julen med brugskunst

Maileg nisser – Hos Moster’s skur kan du finde alt det du behøver af brugskunst. Forbered dig f.eks. på juletiden med nisser og andet slags julepynt, og kig ind på deres jule sektion.

Memoo.dk

Kunst kommer i mange former, dog er der en form der hele tiden ændre sig, og det er webdesign. Hos Memoo.dk kan du finde inspiration og god viden omkring hjemmeside design under deres blog.

Find det outfit der passer til dig

Fransa tøj – Nu kommer tiden for julefrokoster og andre fester snart, så nu ville være et godt tidspunkt at shoppe lækkert tøj. Det kan du gøre hos Fruenshus, som har alt det lækre modetøj en kvinde måtte have lyst til at eje.

Vælg den rette udsmykning

Forgyldt sølv – Udsmyk dig selv med de smukkeste smykker i denne rette kvalitet. Hos Helene Duffau finder du smykker til ethvert behov, hvor du kan vælge imellem mange forskellige kvaliteter som hvidguld, sølv eller rosaguld. Kig ind på deres butik idag, der er helt sikkert noget til dig.

Smykkedesign er et kunstværk!

Susanne Friis Bjørner – Et dansk smykke brand fra en kreativ designer som finder inspiration til hendes smykkedesigns fra alle verdenshjørner. Se det store udvalg af elegante smykker, med smukke edelstens og perler. Et ægte kunstværk fra en anerkendt dansk smykkedesigner!

Bukning af brusevægge eller ruder!

CNC Bukning – Den hurtigste løsning til en massebestilling er CNC bukning, på grund af dets høje effektivitet. Rolf Schmidt Industriplast udfører både kold- og varmbukning. Kontakt Rolf Schmidt allerede i dag, de står klar med professionel rådgivning om CNC bukning.

Gro din favorit buket i haven

Blomsterløg – Hos blomsterverden kan du købe dig fattig i alle verdens blomsterløg. Så hvis du er havemenneske og ønsker at opgradere dit eget sortiment, så er Blomsterverden helt sikkert noget for dig.